Onder het Maaiveld in Filmhuis Dieren

0249812_Slak_met_slogan.jpg
.

DIEREN – Op zondag 12 februari is de film ‘Onder het Maaiveld’ te zien bij Filmhuis Dieren. IVN Oost-Veluwezoom, Filmhuis Dieren en Bibliotheek Veluwezoom hebben geregeld dat de film als voorvertoning te zien is, dus voordat de film in maart officieel uitkomt. De film toont de fascinerende wereld onder onze voeten en het belang van een gezonde bodem. Een gezond bodemleven zorgt ervoor dat de grond water kan vasthouden in natte tijden, om het vervolgens te gebruiken in droge tijden. Ook worden voedingsstoffen in de bodem gerecycled door bodemleven en helpt ze bij natuurlijke plaagbestrijding. Een vitale bodem is essentieel voor de verduurzaming van voedselproductie en helpt in de strijd tegen klimaatverandering. De film is op zondag 12 februari en dinsdag 14 februari om 14.00 uur te zien in de Bundel in Dieren. Deze vertoning wordt ingeleid door het IVN. Ook is er een kleine markt met informatie. Tickets zijn te koop via filmhuisdieren.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.