Olliebollenactie SHE groot succes

0249836_kika1.jpg
SHE brengt cheque naar KiKa

HALL – De oliebollenactie van voetbalvereniging SHE Hall heeft bijna 400 euro opgeleverd voor KiKa. Toon Zweverink, lid van SHE: “Wij verkopen de oliebollen om onze clubkas wat te spekken. Via iemand die oliebollen bij ons koopt, hoorden wij over mensen die ook oliebollen bakken en hun opbrengst aan KiKa schenken. Zij waren gestopt met deze actie en daarom besloten wij om een deel van onze opbrengst te doneren.” Samen met zijn dochter Ilse bracht Toon persoonlijk de cheque naar KiKa in Amsterdam, waar zij hartelijk werden ontvangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.