‘Nowhere Special’ in Dorpskerk Rheden

0251126_Film_-Pixabay.jpg
.

RHEDEN – De film ‘Nowhere Special’ is op vrijdagavond 3 maart te zien in de Dorpskerk van Rheden. De film gaat over John, een 35-jarige glazenwasser, die zijn leven heeft gewijd aan het opvoeden van zijn 4-jarige zoon, Michael. De moeder van het kind heeft John en Michael kort na de bevalling verlaten. Omdat John niet lang meer te leven heeft, probeert hij een nieuwe, perfecte familie voor Michael te vinden, maar dit is nog niet zo eenvoudig. Al de bezoekjes aan mogelijke pleeggezinnen geven fascinerende inkijkjes in verschillende levens en filosofieën over het leven. De film start om 20.30 uur. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.