No Dubio telt af naar Jubileumconcert

0250637_Koor_Brummen_-_gemaakt_door_Kim_de_Jong_Photography-12.jpg
. - Kim de Jong

BRUMMEN – Gemengd popkoor No Dubio uit Brummen is aan het aftellen naar zijn jubileumconcert. Op zaterdag 4 maart staat het koor op het podium van de Buitensociëteit in Theater Hanzehof in Zutphen.

Oorspronkelijk wilde het koor het 10-jarig jubileum in 2020 vieren, maar vanwege corona kon dit helaas niet doorgaan. Dit jaar bestaat het koor 12,5 jaar en komt het jubileumconcert er alsnog. De muzikale leiding is in handen van dirigente Ingrid Kuipers. Het koor wordt begeleid en vergezeld door een vierkoppige gelegenheidsband en het Harmonie Orkest Brummen, onder leiding van Römanö Mediati.
No Dubio staat bekend om meerstemmige en harmonieuze samenzang. Voor het jubileumconcert is een aantal gloednieuw arrangementen ingestudeerd, die voor het eerst voor publiek wordne uitgevoerd. Er komt ook muziek voorbij waarvan de zangers nog geen afscheid willen nemen. De nummers maken deel uit van een groot en breed repertoire, van licht klassiek tot musical en popmuziek.
Een kaartje voor dit concert kost 14,50 euro en is te verkrijgen via de website van Theater Hanzehof Zutphen of via no-dubio.nl.

Foto: Kim de Jong

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.