Nieuwe hoofdtrainer vv Oeken

0251007_Nieuwe_hoofdtrainer_Oeken_1.jpeg
.

BRUMMEN (BROEK) – Met ingang van het seizoen 2023-2024 wordt Paolo Devanna de nieuwe hoofdtrainer van vv Oeken. Devanna heeft goede herinneringen aan de confrontaties van de Uni VV met de Zebra’s, waardoor dit een extra motivatie was om te solliciteren bij vv Oeken.

Eerder was Devanna actief bij Uni VV en Quick 1888 in Nijmegen. Inzet en fanatisme gingen in die wedstrijden altijd hand in hand met sportiviteit, gemoedelijkheid en respect. Eind januari werden de eerste handen geschud en was er een mondeling akkoord. In afwachting van de tweetalige contracten die vv Oeken opstelde, kon Paolo alvast een goede indruk krijgen van de spelersgroep door enkele wedstrijden te bezoeken. Na het plaatsen van de handtekeningen in aanwezigheid van de selectie werd er, geheel volgens Italiaans gebruik, getoost met prosecco.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.