Nieuwe expositie bij Galerie ’t Arthuus

0249368_Louk_Weyers_Arthuus.jpg
Werk van Louk Weyers

LOENEN – Van 4 februari tot en met 23 april exposeren Dinie Nomden, Louk Weyers, Mieke Diekmann en andere kunstenaars hun werk bij Galerie ’t Arthuus aan de Eerbeekseweg in Loenen. De galerie is elke zaterdag en zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.
Dinie Nomden is bekend geworden door haar lange smalle panelen. In haar zoektocht naar vernieuwing worden panelen in hun huidige vorm ingegoten in ‘laag op laag’ kunsthars, waardoor een nieuwe ervaring in het beleven van de materie tot stand wordt gebracht. Haar bronzen beelden hebben door het gebruik van handgeschept papier in de wasvorm een bijzondere uitstraling. Louk Weyers exposeert haar kleurrijke sculpturen in kunsthars. Daarom kunnen ze zowel binnen als buiten een mooi plekje krijgen. Soms grappig als dier, dan weer stijlvol als object aan de wand. Mieke Diekmann schildert en maakt bronzen beelden. Haar werk is een vast item in de galerie.
Daarnaast heeft de galerie objecten van optisch geslepen kristal van Eef Wezenberg, geblazen glas van Maurice la Rooy en Johan de Vries en glas van Hanneke Pereboom. Tevens zijn er lampen van geblazen glas en van Rothlighting.

arthuus.nl

06-51447588

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.