Natuurtuin Harmanahof zoekt vrijwilligers

0250930_Tuinieren.jpg
.

LOENEN – IVN-afdeling Eerbeek zoekt hulp bij het onderhoud van natuurtuin Harmanahof in Loenen. Dit is een flora- en faunavriendelijke natuurtuin met onder andere een poel, een moerassig deel, een boomgaard, een houtwal en bloemrijk grasland. Elementen als een stenen muurtje, een insectenflat en een beestentoren zorgen voor een optimale diversiteit aan flora en fauna. De tuin is altijd open voor publiek. Wie meer informatie wil over de werkzaamheden en mogelijk de groep vrijwilligers wil versterken, kan contact opnemen met Gerard Nijhof, gerard.nijhof92@gmail.com.

natuurtuinharmanahof.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.