Music for All speelt De Geduldsteen

0248261_Music_for_All_Geduldsteen.jpg
Music for All speelt De Geduldsteen

DIEREN – Theaterkoor Music for All speelt zaterdag 11 en zondag 12 februari de voorstelling De Geduldsteen in Theothorne in Dieren. Het koor omschrijft de voorstelling als ‘een muzikaal sprookje voor jong en oud’.

De Geduldsteen gaat over het hebben van geduld. Het vertelt het verhaal van een koopman, die zoveel geld heeft, dat hij zelf niet meer weet hoe rijk hij is. Het enige dat aan zijn geluk ontbreekt, is een kind. Op een dag komt hij op de markt de derwisj tegen. Hij belooft de koopman een dochter, onder de voorwaarde dat zij na haar zevende verjaardag van de derwisj zal zijn. Sitti groeit daarom op bij de derwisj, maar haar leven loopt niet zoals verwacht. De derwisj blijkt niet te zijn wie hij zegt en brengt haar weer thuis. En dan is de vraag: vertelt Sitti wat ze heeft ontdekt of blijft ze trouw aan de derwisj?
De voorstelling is zaterdag 11 februari om 20.00 uur te zien en zondag 12 februari om 15.00 uur. Kaarten kosten 15 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot 12 jaar. Ze zijn te reserveren via mfadieren.com of degeduldsteen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.