Museumschip Kasteel Vlotburg komt naar Doesburg

0250694_Vlotburg_Museumschip.jpg
Museumschip Vlotburg komt naar Doesburg

DOESBURG – Museumschip Kasteel Vlotburg meert in juni aan in Doesburg. De komst van het museumschip sluit mooi aan bij het Hanzefeest, dat op zaterdag 10 juni wordt gevierd in het oude centrum van de stad. Van 8 juni tot en met 1 juli is het schip van binnen en buiten te bewonderen.
Op dit drijvende kasteel worden levensechte taferelen getoond van de wijze waarop mensen in de middeleeuwen aten en wat voor kleding ze droegen. Er zijn verschillende ambachten en middeleeuwse gebruiken te zien. Een bezoek aan het Kasteelschip is leuk en leerzaam. Het schip heeft een lengte van maar liefst 50 meter en reist via rivieren en kanalen van stad naar stad. In Doesburg ligt het schip aan de kade bij Stadshotel Doesburg. Kinderen hebben gratis toegang, volwassenen betalen 8 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.