Motorrijder gewond bij aanrijding

0250017_Aanrijding_motor_De_Steeg.jpeg
De motor raakte flink beschadigd - Persbureau Heitink

DE STEEG – De kruising Hoofdstraat – Diepesteeg in De Steeg is zaterdagmiddag 4 februari een poos afgesloten geweest na een ongeval. Een 54-jarige motorrijder uit Hengelo en een 78-jarige automobiliste uit Oosterhout kwamen hier met elkaar in botsing. Beiden reden over de Hoofdstraat en kregen groen licht. De bestuurster van de auto sloeg linksaf, maar had niet gezien dat de motorrijder rechtdoor reed. Een botsing volgde. De motorrijder is voor behandeling meegenomen door de ambulance. De verkeersongevallendienst van de politie heeft onderzoek gedaan. Rond 15.15 uur werd de weg weer vrijgegeven.

Foto: Persbureau Heitink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.