Menskracht 22 zoekt bestuursleden

0248283_Voorzittershamer.jpg
.

DOESBURG – Menskracht 22 is op zoek naar bestuursleden. Stichting Menskracht 22 maakt het mogelijk dat ook mensen die van een minimum inkomen moeten rondkomen, toegang krijgen tot persoonlijke ontwikkeling en coaching. Door middel van persoonlijke ontwikkeling krijgen deze mensen meer vertrouwen, energie en plezier in hun leven. Om de voortgang en energie vast te houden, zoeken de initiatiefnemers drie nieuwe bestuursleden. “Ben je gericht op persoonlijke ontwikkeling en heb je hart voor mensen die weinig bestedingsruimte hebben? Heb je ervaring op het gebied van financiën of PR? Dan gaan we graag met je in gesprek”, luidt de oproep. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Elly via 06-14131039 of secretaris@menskracht22.nl, of met Saskia via 06-27845558 of voorzitter@menskracht22.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.