Meepraten over speeltuinen Molenveld

0250411_swing-gb2c5d0f101920.jpg
.

DOESBURG – Op dinsdagavond 21 februari wil de wijkraad Molenveld graag met bewoners praten over de speelplekken in de wijk. Het gaat om de natuurspeelplek aan de Van Brakellaan/Loddero, en de speelplaatsen aan de Armgardstraat en Vierackerlaan. De speelplekken worden opgeknapt en misschien anders ingericht. Er zal meer ruimte komen voor ontmoeten en bewegen, ook voor ouderen. De wijk is een pilotproject voor de hele gemeente Doesburg, dus de wijkraad vindt het belangrijk dat iedereen in de wijk meepraat en ideeën deelt. De informatieavond van dinsdag begint om 19.30 uur en wordt gehouden in de ontmoetingsruimte van Grotenhuys. Belangstellenden worden verzocht zich vooraf aan te melden via 06-47685963 of wijkraadmolenveld@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.