Meedoen in Gemeente Brummen

0249861_Brummen_gemeentehuis.JPG
.

GEM. BRUMMEN – Met een laag inkomen is het vaak lastig rondkomen. De gemeente Brummen heeft verschillende regelingen, speciaal voor mensen met een laag inkomen.

Voor mensen met een laag inkomen zijn kleine extra’s vaak niet haalbaar. Denk hierbij aan het lidmaatschap van een sportvereniging of zwemlessen voor de kinderen. “In de gemeente Brummen vinden we dat iedereen moet kunnen meedoen”, zegt Annika van Klinken, wethouder Participatie en inkomensondersteuning. “Daarom hebben we speciale regelingen voor mensen met een laag inkomen. Voor volwassenen én voor de kinderen. Met de folder proberen we zoveel mogelijk mensen te bereiken. Zodat iedereen die er recht op heeft, gebruik kan maken van de regelingen.”
De regelingen voor dit jaar staan in de folder ‘Meedoen in Brummen’. Inwoners met een uitkering en mensen die al eerder gebruik hebben gemaakt van de regelingen, hebben de folder al ontvangen. Hierin gaat het onder andere over het meedoenbudget, de zwempas, bijdrage gemeentebelastingen, voorzieningenwijzer, het zwemdiploma A/B voor kinderen, lidmaatschap club voor kinderen, fashioncheque voor kinderen en de ouderbijdrage basisschool.

brummen.nl/meedoen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.