Lezing: ‘Tussen Veluwe en IJssel’

0250096_Tussen_Veluwe_en_IJssel.JPG
.

SPANKEREN – Op donderdag 16 februari houdt KMTP Groei & Bloei Veluwezoom een lezing in de Kerkhorst in Spankeren. Het thema van de lezing is ‘Tussen Veluwe en IJssel’ en Ruud Knol is hierbij aanwezig om alles te vertellen over de natuur- en cultuurhistorische aspecten van een bijzonder stukje Nederland. Als geboren en getogen Apeldoorner heeft Knol van kinds af aan het landschap rond zijn woonplaats zien veranderen. De lezing start na de jaarvergadering van Groei & Bloei Veluwezoom, om 20.15 uur. Belangstellenden betalen 3 euro entree, voor leden is de entree gratis. De jaarvergadering begint om 19.30 uur en is alleen toegankelijk voor leden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.