Lezing over de jacht

0250092_Jacht.jpg
.

BEEKBERGEN – Op vrijdag 17 februari verzorgt De Partij voor de Dieren Apeldoorn in de Hoge Weye in Beekbergen een lezing over de jacht. Bibi Dumon Tak en Harry Voss vertellen in deze lezing over de wereld van de jacht. Tak is schrijfster van het boek ‘In een groen Knollenland’, waarin de wrede en vaak illegale praktijken van jagers worden beschreven. Voss is oud fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren Apeldoorn en anti-jachtactivist. Raadslid Arjan Groters is ook aanwezig om te vertellen wat hij in de gemeenteraad van Apeldoorn onderneemt tegen de jacht. Voor geïnteresseerden is het mogelijk om vragen te stellen en eigen ervaringen te delen. Aanmelden kan via pvdd@apeldoorn.nl. De toegang is gratis. De lezing start om 20.00 en duurt tot 21.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.