Lentespeurtocht bij bezoekerscentrum Veluwezoom

0250876_Lam.jpg
.

RHEDEN – Tot en met maart is het voor gezinnen met kinderen van 4 tot en met 6 jaar mogelijk om op de Veluwezoom deel te nemen aan de speurtocht ‘Brammetje het lammetje’. De kinderen krijgen bij aanmelding bij de balie van het Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden een speurkaart mee met schapenspelletjes en opdrachten. Ze leren daarbij alles over Brammetje het lammetje, wollige vachten, mekkerende schapen, de hond van de herder en nog veel meer. Kosten bedragen 5,60 euro voor leden en 8 euro voor niet-leden.
Ook is het vanaf woensdag 1 maart tot en met woensdag 5 april mogelijk om een lammetje te adopteren bij de schaapskooi. Op vertoon van de speurtocht krijgen deelnemers 5 euro korting op het adopteren van een lammetje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.