Ledenbijeenkomst PhilaHanze

0250335_postzegelverzameling.jpg
.

DOESBURG – Op dinsdag 21 februari vindt de ledenbijeenkomst van postzegelvereniging PhilaHanze plaats in de Ontmoetingsruimte van Wooncentrum Grotenhuys in Doesburg. Leden, donateurs en andere belangstellenden zijn welkom. De bijeenkomst kent een veelzijdig programma. Zo is er een veilig met een (inter)nationaal aanbod. Ook is het voor leden en belangstellenden mogelijk om eigen kavels mee te nemen en voor de veilig in te brengen. Voor leden is dit gratis, voor belangstellenden wordt een bescheiden opslag gehanteerd. Ook staat informatie over de website op het programma, evenals een quiz. De bijeenkomst start om 14.00 en eindigt om 16.00 uur. Voor het aangaan van een lidmaatschap of bij vragen over taxaties en verzamelingen kan vrijblijvend contact worden opgenomen met de secretaris via monotype.01@hotmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.