Kunst aan tafel in de Kruiskerk

0250098_potloden.jpg
.

EERBEEK – Op donderdag 16 februari geeft Clara Uenk een lezing in de Kruiskerk in Eerbeek, met als onderwerp ‘kunst aan tafel’. In de lezing gaat het onder andere over het Laatste Avondmaal, geschilderd door Leonardo da Vinci. Deze muurschildering heeft menig kunstenaar geïnspireerd. Ook het onderwerp ‘aan tafel’ blijkt een geliefd thema voor vele kunstenaars en door de eeuwen heen zijn vele variaties op dit thema naar buiten gebracht. Iedereen is uitgenodigd om aan te schuiven in de Kruiskerk. De lezing start om 19.30 en de toegang bedraagt 2,50 euro, dit is inclusief een hapje en drankje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.