Kruisjassen bij vv Oeken

0248333_Klaverjassen_-_Sabine_van_Erp_via_Pixabay.jpg
.

BRUMMEN – Woensdag 8 februari komen de kruisjassers van vv Oeken weer bijeen in de Vroolijke Frans. Om 19.30 uur begint de zesde kaartavond van het seizoen. De vijfde avond werd een simpele zege voor Bennie Bleumink en Roy ten Broeke. Met een vrij constante score gedurende de avond wisten Cor Wilbrink en Henk van ’t Ende beslag te leggen op de tweede plaats. Ondanks een forse eindsprint eindigden Anton Klein Heerenbrink en Theo van den Berg op de derde plaats. De overwinning in de laatste ronde, in een rechtstreeks duel met de naaste concurrenten, was net niet ruim genoeg voor Gijs van Dusschoten en Henk Hamer om de laatste plaats te ontlopen.

Henk Bruntink, 06-20285312
hjbruntink@hotmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.