Klankconcert Hummelo

0249848_Klankschalen.jpg
.

HUMMELO – Op zondag 12 februari verzorgt Bea Keeler een klankconcert in Ruimte aan de Dorpstraat 22 in Hummelo. Comfortabel liggend op een mat, worden deelnemers ondergedompeld in de warme klanken van klankschalen, gongs, handpan, drums, oceandrum en andere akoestische instrumenten. Geadviseerd wordt om zelf een kussen en deken mee te nemen en wijdvallende kleding te dragen. Het is ook mogelijk om zittend deel te nemen. Opgeven is gewenst en kan via deklankstroom@gmail.com. Het klankconcert begint om 14.00 en duurt tot 15.30 uur. Kosten bedragen 20 euro per persoon, hierbij is koffie en thee inbegrepen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.