Kinderfilm: Oeps! Kids overboord

0249718_Film_-Pixabay.jpg
.

DOESBURG – Filmhuis Dieren vertoont zaterdag 11 februari om 14.00 uur en zondag 12 februari om 11.00 uur de animatie ‘Oeps! Kids overboord’. De film wordt vertoond in Het Arsenaal. Er is gratis popcorn.

‘Oeps! Kids overboord’ is het vervolg op de animatie ‘Beestenboot’. Finny is een herbivoor en gek op planten. Leah is een carnivoor en houdt wel van een mals hapje vlees. Ze zijn beste vrienden. In een ark vol andere dieren drijven ze al weken op zee rond, zonder enig zicht op het vasteland en de voedselvoorraad begint zorgelijk te worden. Daardoor kan de vrede tussen de carnivoren en herbivoren elk moment omslaan. Alsof dat niet erg genoeg is, spoelen Finny en Leah per ongeluk overboord, samen met de laatste voedselvoorraden. Aan boord van hun geïmproviseerd vlot krijgen ze gezelschap van Jelly, een praatgrage, jonge kwal. Wanneer het vlot wordt geteisterd door een hevige storm, verdwijnen Finny, Leah en Jelly in de diepte van de oceaan. Gaat het de bewoners van de ark lukken om de kinderen te vinden?
‘Oeps! Kids overboord’ is een vrolijke film over vriendschap, naastenliefde en samenwerking, maar zit voor de kleintjes vol met talloze grapjes over scheetjes en poep.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.