Kindercarnaval bij Cv. de Heiknüüters

0250539_jeugdprinsenpaar.jpg
.

RHEDEN – In een bomvolle Feestburcht Ons Huis hebben de kinderen uit Rheden op zondag 12 februari een fantastisch carnavalsfeest kunnen vieren. Jeugdprins Dylan en Jeugdprinses Kailey gingen deze middag voorop in de polonaise en genoten zichtbaar van de feestelijke middag.

Waar Prins Stan de 1e en Prinses Kim normaal voorop gaan in het feestgedruis, stonden zij deze middag een klein beetje in de schaduw van het kersverse Jeugdprinsenpaar. Nadat Jeugdprins Dylan en Jeugdprinses Kailey officieel geïnstalleerd waren met scepter en hun eigen onderscheidingen, was het tijd voor de Dansgardes om hun mooie dansen te laten zien. Clown Okidoki zorgde met zijn goocheltrucs voor vele lachende gezichten en schudde de ene na de andere truc uit zijn mouw. Na showdansen van de Madeliefjes en de Heidebluumkes was het laatste woord aan een aantal oud-Prinsen en Prinsessen, die vervolgens een fantastisch kabouterdans lieten zien. Hierna was het tijd voor alle kinderen om samen met de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s met de voetjes van de vloer te gaan en lekker te feesten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.