Kegelkampioenen in het zonnetje gezet

0250023_Kegenlkampioenen.JPG
De Doesburgse kegelkampioenen - Hanny ten Dolle

DOESBURG – Dat Doesburg een kegelstad is, is wel bekend. Dinsdagavond 31 januari zijn in het mooie kegelgebouw de kampioenen in het zonnetje gezet. Niet de kampioenen van de clubs zelf, maar van de regio Oost Gelderland. Van de achttien kampioenschappen kwamen er maar liefst negen in Doesburg terecht. Dat betekent dat de spelers echt heel goed hebben gegooid, aangezien de verschillen maar heel klein zijn.
De volgende dames en heren wonnen een fraaie medaille: Erik Paul: 1e heren A; Sanne Zenhorst: 2e dames A; Jaap Oostermeier: 1e en Eric Kuijn 3e heren B; Ria Jansen: 2e dames B; Ans Verstege: 1e en Rikie Sas: 3e dames C; Davey Kuijn: 1e en Bernard Claus: 2e heren C.
Belangstellenden die ook wel eens zouden willen kegelen, zijn elke zaterdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur welkom in het kegelcentrum Doesborgh aan Den Helder 2, tegenover het zwembad. Niet alleen de competitie, maar ook de gezelligheid onder de spelers is daar belangrijk.

Foto: Hanny ten Dolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.