Jubileumfeest bij Blauwe Snep

0251044_08_blauwe_sneprb-hanny.jpg
. - Hanny ten Dolle

DREMPT – Carnavalsvereniging De Blauwe Snep viert dit jaar haar 55-jarig jubileum. De aftrap van het carnavalsfeest was vrijdagavond 17 februari in het Dorpshuis, dat het hele weekend het ‘Sneppennest’ werd genoemd.

Veel mensen in Drempt zijn lid van de carnavalsvereniging, waardoor het altijd een gezellige boel is in het Sneppennest. Prins Marvin I en zijn gevolg begonnen de pronkzitting met het eren van jubilarissen van de vereniging. Na een avond vol muziek en anekdotes was het zaterdagmiddag feest voor de kinderen. In polonaise gingen ze door de zaal en er werd hard meegezongen met de muziek. Zaterdagavond speelde de formatie Curls on Fire het dak eraf. Zoals gebruikelijk bracht de vereniging zondagochtend een bezoek aan zorgcentrum Hyndendaal in Hummelo, waar de bewoners enorm van genoten. Om 15.11 uur begon het Früshoppen en daarna was de carnaval alweer voorbij. De vereniging kijkt terug op een mooi weekend waar zij nog lang van na kan genieten.

Foto: Hanny ten Dolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.