Jubilarissen PFC Rheden gehuldigd

0249065_Jubilarissen_PFC_Rheden2.jpg
Jubilarissen PFC gehuldigd

RHEDEN – Tijdens de gecombineerde ALV en nieuwjaarsbijeenkomst van zwemvereniging PFC Rheden zijn de jubilarissen gehuldigd. Naast zes leden die allen 12,5 jaar lid zijn, werden Carl Scholten en Maarten Willemsen gehuldigd voor hun 25-jarig lidmaatschap en kreeg Erik Meijrink een speldje voor zijn 50-jarig lidmaatschap. Eerder werden alle jubilarissen al thuis of op locatie overvallen door voorzitter Petra Schipper. Al deze momenten zijn vastgelegd door cameraman Jasper Langelaan en het filmpje werd tijdens de bijeenkomst getoond. Ook ontving secretaris Esther van Sante ‘de dikke duim’ namens de voorzitter. Dit is de jaarlijkse onderscheiding voor een supervrijwilliger.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.