Jubilarissen Accordeon Vereniging

0250580_Accordeon.jpg
.

VELP – Op zondagmiddag 5 februari heeft de Velpse Accordeon Vereniging haar jaarconcert gehouden. In een volle zaal van het Sem Café waren bekende musicalnummers te horen, evenals een aantal Nederlandse meezingers. Tijdens het concert was de oudste fan van de vereniging aanwezig, mevrouw Hessink. Inmiddels is zij 103 jaar oud.
Ook werden er maar liefst tien jubilarissen gehuldigd. André Lathouwers is 10 jaar lid van de vereniging, Tiene Tolhuisen 35 jaar, Anja Dorland en Wilma Willemsen zijn allebei 40 jaar lid. Hans Hagen is 45 jaar lid, Petra Spek en Jan Willem Derksen beiden 50 jaar en Ineke Hagen en Jan Dorland allebei 55 jaar. Allen ontvingen een attentie en een bos bloemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.