In gesprek met Tristan Amor

0249814_Tristan_Amor©VanWarven.jpg
.

VELP – Walter Jansen interviewt vrijdag 10 februari een bijzondere persoonlijkheid: Tristan Amor. Tristan Amor is schrijver van ‘De Hereniging, een ongekend openhartige en tegelijk uitgesproken spirituele tekst’. Hij beschrijft daarin gedetailleerd wat hij weet van Gene Zijde.
Tristan Amor, pseudoniem van de Arnhemse schrijver en musicoloog Maarten Brandt, was aanvankelijk niet van plan zijn manuscript uit te geven. Dit gezien het zeer persoonlijke karakter ervan. Hij besefte echter dat er veel meer mensen zijn die ook worstelen met het beproevende leven op aarde. Hij hoopt dat zijn verhaal als steun kan dienen om de liefde te vinden die hemel en aarde met elkaar verbinden.
De bijeenkomst wordt gehouden bij boekhandel Jansen & de Feijter aan de Emmastraat in Velp en begint om 20.00 uur. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Reserveren is gewenst en kan via eenpassievoorboeken.nl/activiteiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.