Huygenshof zoekt klaverjassers

0249838_Klaverjassen_-_Sabine_van_Erp_via_Pixabay.jpg
.

EERBEEK – Senioren uit Eerbeek kunnen zich aansluiten bij de activiteiten die worden gehouden in de Huygenshof. Al ruim dertig jaar wordt hier van alles georganiseerd.
Elke donderdagavond wordt er van 19.30 tot 22.00 uur geklaverjast. Er wordt geen competitie gespeeld, het is gewoon een gezellig avondje kaarten. Voor deze avond worden nieuwe klaverjasliefhebbers gezocht. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden, alleen de consumpties zijn voor eigen rekening. Belangstellenden zijn welkom om eens een keertje te komen kijken.
Op maandagmiddag wordt er van 13.30 tot 16.00 uur rummicub gespeeld. Op vrijdagmiddag staat sjoelen op het programma. Dat gebeurt tot nu toe eens per maand, maar dat kan worden uitgebreid. Ook wordt er gebiljart in de Huygenshof. Alle dagdelen zitten momenteel vol, maar aanmelden is wel alvast mogelijk.
Er is op maandagavond en vrijdagmorgen nog ruimte voor andere (niet-commerciële) activiteiten van Eerbekenaren.
Huygenshof is te vinden aan de Huygenslaan 73 in Eerbeek.
Harry Nijmeijer, 0313-653377

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.