Het Rhedens in actie voor Giro555

0250612_GIRO555-campagnefoto.jpg
Het Rhedens komt in actie voor Giro555

DIEREN / ROZENDAAL – De drie vestigingen van Het Rhedens komen deze week in actie voor Giro555. Er zijn allerlei activiteiten opgezet om geld op te halen voor de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië, de meeste tijdens de landelijke actiedag op woensdag 15 februari, tussen 14.00 en 18.00 uur.

Het Rhedens Dieren houdt een liefdadigheidsmarkt. Leerlingen en docenten hebben de handen ineengeslagen en verkopen van alles en nog wat. Er worden kraampjes ingericht met allerlei leuke koopwaar en allerlei lekkere hapjes en drankjes. Er komen activiteiten zoals een bingo.
Het Rhedens de Tender in Dieren verkoopt bloemen aan ouders, gaat lege flessen inzamelen en gaat aan de slag met hapjes die woensdag kunnen worden verkocht. Ook komt er een collectebus te staan en betalen de medewerkers tijdelijk een vrijwillige bijdrage voor hun koffie en thee.
Het Rhedens Rozendaal verkoopt dinsdag 14 februari, de dag dat er driehoeksgesprekken worden gevoerd, koffie, thee en koeken. Leerlingen en ouders kunnen die dag ook lege pet-flessen inleveren. Woensdag wordt deze actie voortgezet door in de pauzes koeken te verkopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.