Heidewerkdag Rozendaalse Veld

0250747_Heidewerkdag.jpg
Heidewerkdag

RHEDEN – Op zaterdag 25 februari begeleiden De Geërfden van het dorp Velp en de gemeente Rheden de jaarlijkse Heidewerkdag op het Rozendaalse Veld. Om de heidevelden open te houden voor wandelaars en sporters, is het belangrijk om jonge boompjes te verwijderen en naar de kant te slepen. Stevige schoenen en werkhandschoenen kunnen deze dag niet ontbreken. Een scherpe takkenschaar of handzaag is ook handig om mee te nemen. De Heidewerkdag start om 9.00 bij de laatste parkeerplaats aan het einde van de Brandtorenweg in Rheden.

rheden.nl/heidewerkdag

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.