Harry Matser nieuwe gemeentesecretaris van Brummen

0249856_12_Harry_Matser_gemeentesecretaris_per_1_april_2023.jpg
Harry Matser

GEM. BRUMMEN – Per 1 april wordt Harry Matser de nieuwe gemeentesecretaris van Brummen. Hij volgt hiermee Nic Dusink op, die deze functie van 1 juni 2021 tot 1 februari 2023 vervulde.
De gemeentesecretaris is de eerste adviseur van het college en tevens directeur van de ambtelijke organisatie. Matser heeft op dit moment een eigen onderneming en heeft vele uiteenlopende leidinggevende en bestuurlijke functies vervuld. Burgemeester Alex van Hedel is blij met de aanstelling: “Wij halen een gedreven, deskundig en prettig persoon in huis. Iemand met brede ervaring op het gebied van beleid en strategie, maar ook als het gaat om het runnen van een (overheids)bedrijf en het begeleiden van verandertrajecten.Wij vertrouwen erop een stevige adviseur voor ons college en goede leider voor onze organisatie te hebben benoemd.”
Tot het moment dat Matser aan de slag gaat in zijn nieuwe functie, neemt de heer Van de Vliert (procesmanager Strategie, Advies en Financiën) de werkzaamheden van gemeentesecretaris waar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.