Groen licht voor woningen Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Groen licht voor de bouw van 24 nieuwe woningen op het terrein van het voormalig tuincentrum in Laag-Soeren. Zowel de gemeenteraad van Brummen als die van Rheden heeft ingestemd met wijziging van het bestemmingsplan. Projectontwikkelaar van der Kolk gaat verder met het ontwerp en hoopt na de zomer te kunnen starten met de bouw. De woningen zouden dan volgend jaar kunnen worden opgeleverd.
Op de plek waar tot eind 2019 Tuincentrum Laag-Soeren gevestigd was, is nu ruimte voor de bouw van 24 levensloop bestendige woningen, waarvan acht sociale huur. Het terrein ligt deels in de gemeente Brummen en deels in de gemeente Rheden, maar de gemeenteraden hebben een grenscorrectie overeengekomen, zodat het nieuwe wijkje straks helemaal in Rheden komt te liggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.