Gezellige middag bij Doesburgse KBO

0250022_Jubileum_KBO_Doesburg.JPG
Jubileumbijeenkomst KBO Doesburg - Hanny ten Dolle

DOESBURG – Woensdag 1 februari was er een gezellige middag in het Meulenhuus in Doesburg, ter gelegenheid van het 350-jarig bestaan van de lokale afdeling van KBO. Zo’n zeventig leden waren gekomen om te genieten van een leuk programma. De artiest die geboekt was, kon door omstandigheden niet komen en daarom is op het laatste moment Maarten Lindner van LiViPro gevraagd om wat leuke filmpjes te tonen. Hij liet allerlei Doesburgse mensen met bijzondere verzamelingen zien. En dat zijn er best veel, alweer iets waar een klein stadje groot in kan zijn. Ondertussen genoten de aanwezigen van een heerlijk kopje koffie en later nog een drankje, dat werd aangeboden door het bestuur.

Foto: Hanny ten Dolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.