Films bij Filmhuis Dieren

0250875_Film_-Pixabay.jpg
.

DIEREN – Komende week draaien Filmhuis Dieren twee films in De Bundel. Op vrijdag 24 februari draait om 20.00 uur de film ‘Presque’. In het innemende ‘Presque’ ontdekken Louis en Igor tijdens een ongeplande roadtrip dat ze niet zo veel van elkaar verschillen als ze hadden gedacht. Een ware feelgoodfilm die in de voetsporen treedt van Intouchables.
Op zondag 26 februari draait om 14.30 uur de familiefilm ‘Yuku en de Himalayabloem’. Yuku is het oudste kind uit een grote muizenfamilie die de voedselvoorraad moet bewaken. Ze luistert echter liever naar haar oma, een meesterlijke verteller met een wonderlijke ukelele.
Ook kondigt het Filmhuis vast een extra voorstelling van de informatieve documentaire ‘Onder het maaiveld’ aan. Deze is op vrijdag 10 maart om 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.