Fietsen voor vluchtelingen ingezameld

0250577_Fietsen_in_Brummen.jpg
.

BEEKBERGEN – De werkgroep Fietsen voor Vluchtelingen heeft een mooi aantal fietsen ontvangen voor de vluchtelingen in Beekbergen. De ontvangen fietsen zijn door de werkgroep nagekeken op technische staat en verkeersveiligheid. De uitgevoerde reparaties waren minimaal, de meeste reparaties hadden met de verlichting te maken.
Door de fietsen zijn de vluchtelingen meer mobiel en minder afhankelijk van het openbaar vervoer. De kinderen hebben nu extra speelmateriaal door twee trapskelters en een aantal kinderfietsen in verschillende maten. De werkgroep wil de gulle gevers graag hartelijk bedanken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.