Feestelijke ontknoping gedichtenwedstrijd

0250894_Schrijven.jpg
.

DOESBURG – Op zondag 26 februari wordt in de Martinikerk in Doesburg de winnaar bekend gemaakt van de gedichtenwedstrijd rond het thema vriendschap. Tientallen dichters en dichteressen uit binnen- en buitenland hebben zich door dit thema laten inspireren. Het winnende gedicht komt een jaar lang aan een van de muren van de Martinikerk te hangen. Burgemeester Loes van der Meijs van de gemeente Doesburg zal het daar na afloop van het programma onthullen. De middag wordt gepresenteerd door Marian Grandia. Jan Ravensteijn draagt, begeleid door pianiste Zwaan Stam, gedichten voor. Verder is er een bloemlezing uit het brede scala van ingezonden gedichten te horen. Tussen alle poëzie door zingt en speelt Harco Prins toepasselijke liedjes. De Martinikerk is vanaf 12.30 geopend, het programma begint om 13.00 uur. Toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.