Feest voor alle onderbouwleerlingen van Doesburg

0249337_Voorstelling_Podium_Doesburg_basisschoolleerlingen.jpg
Basisschoolkinderen genieten van Dansstorm Oost

DOESBURG – Dinsdag 24 januari was het feest voor alle onderbouwleerlingen van de Doesburgse basisscholen. Ze waren uitgenodigd voor een voorstelling vol dans, theater en muziek, getiteld ‘Feest, kom je ook?’.

De vlaggetjes hingen al buiten toen de kinderen bij Podium Doesburg aankwamen. Alle kinderen uit groepen 1 tot en met 4, dat zijn er ongeveer 250, kwamen naar de voormalige kerk en genoten volop van de voorstelling van danstheatergroep Dansstorm Oost. De dansers namen de kinderen mee in een dans met vlaggetjes, verstoppertje en mooie muziek. De leerlingen hadden in de klas al een liedje en bewegingen geleerd, die ze tijdens de voorstelling mee konden doen.
Dat de kinderen volop genoten van de voorstelling, bleek wel uit de opmering van een leerling van groep 4 van De Horizon: “Ik ben trots op jullie dat jullie zoveel kinderen blij maken met dans en muziek.”

Deze voorstelling voor basisschoolleerlingen is georganiseerd door kunst & cultuur projectleider Helmie Stil en wordt mogelijk gemaakt door De Gestichten Doesburg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.