Drempt Got Talent een succes

0249807_Drempt_Got_Talent.jpg
De deelnemers aan Drempt Got Talent

DREMPT – De eerste editie van Drempt Got Talent op zaterdag 28 januari was een groot succes. Basisschoolleerlingen uit Drempt, Doesburg, Hummelo, Keppel en omgeving traden op in een volle zaal van het Dorpshuis in Voor-Drempt. Noor, Emma, Ireen, Lauren en Sky beten het spits af en dansten op muziek van Flemming. Vervolgens werd een drumstel opgebouwd, waar Milan op maar liefst twee verschillende manier ‘We Will Rock You’ van Queen drumde. Daarna was het aan Lisa met het nummer ‘Vleugels’ van K3 en ook muziek van het Junior Songfestival kwam voorbij door Amber en Yalena. Wilrieke bespeelde de aanwezigen met een kaarttruc, waarna het publiek daarna van links naar rechts bewoog met Evert en Amber. Jouke was op het podium te zien als oud vrouwtje en vervolgens sloten Wilrieke en Doutzen de middag af. Na alle optredens ging de twee-koppige jury in beraad, waarbij werd gekeken naar het playbacken, de act, de uitvoering, het gebruik van het podium en de aankleding. Alle deelnemers kregen een beker, maar de hoofdprijs was voor Lisa met ‘Vleugels’ van K3. De jury sprak met lof over haar performance, omdat ze met haar prille 4 jaar al de tekst helemaal meezong en alle dansjes perfect uitvoerde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.