Doesburg is een romantische gemeente

0250083_Hartje.jpg
.

GEM. DOESBURG – De gemeente Doesburg is in de top drie van de meest romantische gemeentes van Nederland geëindigd. Website theperfectwedding.nl vergeleek Nederlandse gemeenten met elkaar, op basis van de volgende zes hoofdcategorieen: romantisch gebaar, romantische date, omgeving, huwelijk, overlast en echtscheidingen. De stad scoort goed op nagenoeg alle onderzochte categorieën, maar blinkt vooral uit in het grote aanbod winkels waar je een romantisch cadeautje kan kopen voor je geliefde. Gemeente Doesburg eindigde op een mooie tweede plaats, na de gemeente Amsterdam.

theperfectwedding.nl/informatie/romantische-gemeente 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.