Diersporen zoeken met Oerrr

0249818_NMRG207_OERRR_Diersporen.jpg
. - Foto Natuurmonumenten

RHEDEN – Op zondag 12 februari begeleidt Natuurmonumenten een zoektocht naar diersporen in het Nationaal Park Veluwezoom. Sporen geven informatie over de manier waarop een dier een terrein gebruikt, zijn voedsel vergaart of bijvoorbeeld zijn nest bouwt. Het gaat bij diersporen niet alleen om pootafdrukken, maar ook om vraat- en schraapsporen, woonplekken, uitwerpselen, veren, haren en botten. Deze excursie is geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Leden betalen 4,20 euro en niet-leden 6 euro. Aanmelden voor de wandeling kan via natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom.

Foto: Natuurmonumenten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.