Diaconie Loenen voor de Voedselbank

0251473_koffiebonen.jpg
.

LOENEN – De Diaconie van de Protestantse kerk in Loenen werkt mee aan de actie van de Voedselbank. De campagne ’samen tegen armoede’ wordt gehouden op 4 en 18 maart. Op deze dagen is de kerk tussen 10.00 en 11.00 uur geopend om producten in te leveren voor de voedselbank. Producten die ingeleverd kunnen worden, zijn zonnebloemolie, groenteconserven, soep in blik of zak, zilvervliesrijst, volkorenpasta, lang houdbare halfvolle melk, vis in blik, koffie, thee, couscous en havermout.
Met deze inzameling hoopt de Diaconie eraan bij te dragen dat de voedselbanken voldoende producten hebben om uit te delen aan de gezinnen die het hard nodig hebben. Het blijkt namelijk dat het voor voedselbanken een probleem is dat er te weinig producten binnen komen en dat het aantal deelnemers stijgt.
Kerk in Actie is nu een samenwerkingsverband opgestart met de voedselbanken en met Schulphulpmaatje Nederland om een bijdrage te leveren tegen de groeiende armoede in Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.