Cursus Kunst in Beeld

0250284_Paletmes.jpg
.

EERBEEK/BRUMMEN – Voor liefhebbers van kunst en tentoonstellingen start een cursus Kunst in Beeld bij de bibliotheek Brummen en Eerbeek. Tijdens drie bijeenkomsten leren deelnemers alles over het thema futurisme. Het Italiaanse futurisme staat centraal, maar er zal ook aandacht zijn voor verbanden met de andere avant-garde bewegingen uit die tijd, zoals het Russisch futurisme, De Stijl en Het Bauhaus. Iris Maalderink verzorgt deze cursussen in de vorm van interactieve lezingen in zowel Brummen als Eerbeek. Maalderink is kunsthistorica en geeft al ruim tien jaar cursussen kunstgeschiedenis. De cursussen zijn op de dinsdagavonden 28 februari, 14 maart en 28 maart bij de Bibliotheek in Brummen en op 7 maart, 21 maart en 4 april bij de Bibliotheek in Eerbeek. Aanmelden kan via bijdebieb.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.