Certificaat voor RK Begraafplaats Velp

0250732_LOB_-_begraafplaats.jpg
.

VELP – De Begraafplaats Bergweg in Velp heeft onlangs een mooie beoordeling behaald binnen de kwaliteitstoets van de Landelijke Organisatie van Begraafplaatsen (LOB). Een prestatie waar het bestuur van de begraafplaats erg trots op is. De LOB houdt twee keer per jaar de kwaliteitstoets begraafplaatsen. De RK Begraafplaats aan de Bergweg in Velp heeft samen met 415 andere leden deelgenomen aan dit onderzoek. De uitkomsten van het onderzoek geven een representatief beeld van hoe besturen van begraafplaatsen tegen hun eigen organisatie aankijken. De kwaliteit van begraafplaatsen en hun organisatie worden als steeds belangrijker gezien en vragen serieuze aandacht.
Het is lastig om een kleinere begraafplaats zoals in Velp te vergelijken met een hele grote, maar daar is rekening mee gehouden door middel van de weging van de verschillende factoren van de toets. Voor het bestuur van deze kleinschalige begraafplaats is het een bevestiging dat het op een goede manier bezig is en vooral door moet gaan op die ingeslagen weg.
Aan het behalen van deze mooie beoordeling is een certificaat verbonden, een ‘Verklaring Kwaliteit Dienstverlening’. Het certificaat krijgt binnenkort een prominente plaats bij de ingang van de begraafplaats aan de Bergweg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.