Café Proef de Toekomst

0250730_duurzaamheid.jpg
.

HUMMELO – Op vrijdag 24 februari verzorgt Partij voor de Dieren Bronckhorst een interactief en inspirerend café over plantaardige voeding en natuurinclusieve landbouw. Dit alles in aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen.
Als het aan de Partij voor de Dieren ligt, gaat de provincie plantaardige voeding stimuleren en boeren helpen bij de omschakeling naar kleinschalige, biologische vormen van akkerbouw met meer regionale afzet. “Door vaker te kiezen voor plantaardig maken we Gelderland groener, gezonder en diervriendelijker,” aldus Danielle van de Weerd, PvdD-kandidaat voor de Provinciale Staten in Gelderland en mede-organisator van het café. Tijdens het café gaat Wilma Kraaij van Biotuin Klein Broekhuizen in op de vraag of die omschakeling mogelijk is. Ook is een voedingsdeskundige aanwezig om alle vragen over plantaardige voeding en gezondheid te beantwoorden.
Het café start om 20.00 uur in de Zaal FF Naar Steef, de entree is gratis. Dit is inclusief een kop koffie en hapjes. Aanmelden kan via bronckhorst@partijvoordedieren.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.