Cabaretier Dorine Wiersma in Petruskerk Spankeren

0249720_DorineWiersmametgitarenfotoCarlyWollaert.jpg
Dorine Wiersma - Carly Wollaert

SPANKEREN – Cabaretier Dorine Wiersma treedt op zaterdag 11 februari op in de Petruskerk in Spankeren. In haar voorstelling ‘Vlieg Op!’ scheert ze over hoge bomen, langs schaduwkanten en afgronden en komt ze zichzelf en haar medemensen tegen. Ze laat zingend en sprekend van zich horen: eerlijk, ijdel en pijnlijk direct.
Wiersma studeerde gitaar aan het conservatorium en rolde daarna het cabaret in. Met succes. Ze haalde de finale van het Leids Cabaret Festival en won de Annie M.G. Schmidtprijs voor haar lied ‘Stoute Heleen’.
De voorstelling wordt georganiseerd door RhederArt en begint om 20.00 uur. Kaarten à 16,50 euro zijn te bestellen via rhederart.nl of verkrijgbaar aan de zaal.

Foto: Carly Wollaert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.