Brandweer en dierenambulance uitgerukt voor gewonde kat

0249933_Persbureau_Heitink.jpg
Iedereen was druk in de weer om de gewonde kat te redden - Persbureau Heitink

VELP – Op vrijdagmiddag 3 februari waren de brandweer en dierenambulance in Velp druk met een gewonde kat. Dit vond plaats aan de President Kennedylaan.

Een bestuurder was in aanrijding gekomen met het beestje, maar hij is na de aanrijding doorgereden. Het gewonde katje bleef achter op de weg. De bestuurder van een busje van een hondenuitlaatservice die het ongeval zag gebeuren, stopte gelijk. Het gewonde beestje bedacht zich geen moment en ging onder het busje liggen. Op het moment dat de dierenambulance ter plaatste was en het beestje mee wilde nemen, bleek dat het gewonde diertje vast zat. Rond 13.15 uur werd de brandweer opgeroepen om de dierenambulance te assisteren. De Brandweer deed zijn best om de kat te bevrijden, maar de kat kwam uit zichzelf los en rende vervolgens weg. Tijdens de reddingsactie was handhaving ter plaatse om het verkeer te regelen.

Foto: Persbureau Heitink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.