Bouw van De Havenmeester officieel van start

0250028_Start_woningbouw_De_Havenmeester.JPG
De bouw van wijkje De Havenmeester is officieel van start - Hanny ten Dolle

DOESBURG – Op het terrein waar vroeger de stadswerf was, komt een nieuw woonwijkje, genaamd De Havenmeester. Woensdag 1 februari vond de officiële start van de bouw plaats. De kopers van de zogenoemde meergeneratiewoningen, waren bijna allemaal aanwezig. Dit plan omvat zeven gezinswoningen en zes gelijkvloerse patiowoningen. De opzet is om jong en oud bij elkaar te laten wonen. Wethouder Birgit van Veldhuizen en ontwikkelaar Thomas van den Berg van Bouwbedrijf van Wijnen gaven de aftrap voor de bouw door een oude scheepshoorn te laten loeien. Hierna konden de kopers van de woningen bij hun toekomstige huis een piketpaal met adres in de grond slaan. Ze komen te wonen aan de Werf. Hierna werd er getoost. Als alles volgens plan gaat, kunnen de bewoners in september hun nieuwe huis betrekken.

Foto: Hanny ten Dolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.