Bielzen uitgereikt bij De Dwarsliggers

0251420_Marion_vd_Velde_Dwarsliggers_edt.JPG
Zilveren Biels voor Marion van der Velde

EERBEEK – Carnavalsvereniging De Dwarsliggers uit Eerbeek kijkt terug op een zeer geslaagd carnaval. Het 44e jubileumjaar is grandioos gevierd. Tussen de bedrijven door vond de vereniging de tijd om een aantal bijzondere leden in het zonnetje te zetten.

Op vrijdagavond 17 februari, na de lichtjesparade door het dorp, is bestuurslid Marion van der Velde onderscheiden met een Zilveren Biels. Hiermee wordt ze bedankt voor al haar verdiensten voor de vereniging, óók in coronatijd.
Tijdens de carnavalsparty op zaterdagavond 18 februari zijn Roeland Tabor en Marco van Overbeek onderscheiden met een Bronzen Biels. De twee zijn al ruim 33 en 30 jaar lid van de vereniging en vieren al die jaren enthousiast het carnaval met de Dwarsliggers.

Meer foto's

Roeland Tabor en Marco van Overbeek ontvangen een Bronzen Biels

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.