Bedevaart naar Lourdes met Sint Franciscus parochie

0250374_basilica-g4d95fc5621920.jpg
.

REGIO – In de week van zaterdag 29 april tot en met zaterdag 6 mei gaat de Sint Franciscus parochie, waartoe de Loenense H. Antoniusabt behoort, met het Aartsbisdom Utrecht naar Lourdes. Dit is de vijfde editie van deze indrukwekkende bedevaart. De bedevaart zal worden begeleid door Kardinaal Eijk en Mgr. Woorts. Pastoor Henri ten Have gaat namens het pastoraal team van de parochie mee.
In samenwerking met het Aartsbisdom Utrecht en het Huis voor de Pelgrim wordt een volledig verzorgd programma aangeboden met vieringen, processies, een Maria zangavond, wandelingen door Lourdes en excursies naar bijvoorbeeld de Pyreneeën. Hoogtepunt van de reis is uiteraard de eucharistieviering aan de grot, de plek waar Bernadette Maria ontmoette. Men viert dit samen met alle andere Nederlandstalige pelgrims uit het Aartsbisdom Utrecht met wie men tegelijkertijd in Lourdes is. Indrukwekkend zijn ook de grote internationale plechtigheden met duizenden pelgrims uit tal van landen. Daarnaast is Lourdes een gezellig stadje met tientallen winkels en terrasjes.
Neem voor informatie en opgave vóór 20 februari contact op met Ineke Bouwmeester via secretariaat@franciscusenclara.com of 0571-274445 (dinsdag en donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur). Donderdag 23 februari wordt vanaf 19.30 uur een informatieavond gehouden in het Parochiehuis aan de Stationsstraat 13 in Apeldoorn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.