Actie Kersttas succesvol verlopen

0249410_Kerst.jpg
.

GEM. RHEDEN/ROZENDAAL – De kerken binnen het Diaconaal Netwerk Armoedebestrijding (Diana) en Stichting Strak kijken terug op een bijzonder goed verlopen Actie Kersttas. Mensen uit de gemeenten Rheden en Rozendaal die van een minimuminkomen moeten leven, kregen in december een kerstpakket met allerhande bruikbare etenswaren. 430 adressen zijn voorzien van een kerstpakket. Er zijn veel giften van particulieren binnengekomen bij zowel Strak als bij de kerken. Dat was zo veel dat er geen beroep gedaan hoefde te worden op fondsen om het eventuele tekort aan te vullen. De mensen die een pakket hebben ontvangen, waren zeer blij met de extra’s zo vlak voor Kerst. Mensen die aan het wachten waren op hun toeslagen konden hierdoor extra genieten van de kerstperiode. Naast het kerstpakket hebben de kinderen binnen de gezinnen een boek gekregen, gesponsord door Kiwanis Club Rheden. Dit boek was feestelijk ingepakt en met korting geleverd door Read Shop Dieren. Diana en Stichting Strak bedanken alle vrijwilligers voor de hulp met het uitdelen van de pakketten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.